Shahrizal Nafi Ada Masalah Dengan Aziz M.Osman

http://speakerpecah.blogspot.com

Pelakon terkenal dengan drama "Asmara" di TV3, Shahrizal Jaszle atau lebih dikenali sebagai Shahz Jaszle menafikan desas-desus mengatakan dia sering menimbulkan masalah ketika di lokasi penggambaran filem Azura 2012 dan sengaja tidak melibatkan diri dengan rangka promosi filem arahan Aziz M.Osman itu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com

"Saya telah cuba memberikan kerjasama yang baik sepanjang tempoh penggambaran berjalan. Jadi saya tidak tahu mengapa timbul cerita mengatakan saya bermsalah. Mungkin berlaku salah faham di sini. Tentang rangka promosi yang tidak dapat saya ikuti, pihak produksi sebenarnya tidak boleh menyalahkan saya. Ini kerana sebelum saya terima tawaran, saya sudah memaklumkan saya tidak dapat turut serta kerana terikat dengan komitmen lain.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Bagaimanapun, saya cuba juga mencari masa kerana ia adalah filem lakonan saya. Tetapi mereka tidak dapat berikan tarikh yang sebenar. Sebalinya menukar tarikh promosi berkali-kali. Tindakan mereka itu sudah pasti menyulitkan saya kerana saya juga terlibat dengan beberapa penggambaran lain. Untuk Malam Gala ini pun saya cuba curi masa saya walaupun sedikit seibuk," ulasnya ketika ditemui di Malam Gala Filem Azura 2012 pada Isnin lalu..
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Apabila ditanya tentang status hubungannya dengan Aziz M.Osman, Shahrizal memberitahu dia dan pengarah itu tidak punya sebarang masalah.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Saya rasa sangat berterima kasih kepada Abang Aziz kerana memberi peluang kepada saya untuk bekerjasama dengannya. Banyak ilmu dan nasihat berguna yang saya dapat daripada dia. Bagi saya Abang Aziz seorang pengarah yang bagus. Dia tahu kekuatan setiap pelakon. Tentang salah faham atau kami bermasam muka itu, dakwaan itu tidak benar sama sekali. Hubungan kami elok sahaja," katanya lagi.Sumber: GUA

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.