Selepas Ani Mayuni, Kini Giliran Balkisyh Semundur Khan Pula Dibelasah Suami (2 Gambar)

http://speakerpecah.blogspot.com

Belum pun reda kes penyanyi dangdut, Ani Mayuni selepas dipukul suami, kini giliran seorang pelakon wanita pula menjadi 'bahan lepas geram'. Terbaru, seorang pelakon wanita popular dengan filem Diva, Balkisyh Semundur Khan, didakwa telah dipukul oleh suaminya dipercayai bermotifkan cemburu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Difahamkan, pelakon itu bukan sahaja ditampar, malah kepalanya juga dihentak pada almari selain turut dicekik oleh suaminya di kediaman mereka di Wanga Maju. Kejadian itu berlaku kira-kira jam 10.30 malam apabila mereka dipercayai bergaduh selepas berlaku perselisihan faham.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurut Balkisyh, suaminya itu seorang yang cemburu buta dan gagal mengawal kemarahan menyebabkan dia telah dipukul bertubi-tubi. Bagaimanapun, selepas mengetahui kebenaran di sebalik cerita sebenar, suaminya kembali tenang dan hubungan mereka kembali seperti biasa. Namun, akibat tidak tahan dengan sikap suaminya yang cemburu buta dan kaki pukul, dia telah membuat laporan polis bagi tujuan melindungi keselamatannya daripada terus diancam.Sumber: Media Malaya

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.