Rita Rudaini Mahu 'Bob Azuan' Mohon Maaf

Gosip berkaitan [Rita Rudaini 'Dihentam' Dalam Twitter Bob Azuan (4 Gambar)]

http://speakerpecah.blogspot.com

Baru-baru ini kami ada memaparkan gosip mengenai Rita Rudaini berhubung dirinya 'dihentam' oleh seseorang yang menggunakan nama samaran @bob_azuan di laman sosial Twitter. Menurut sumber, akaun @bob_azuan itu telah pun dipadam.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Terbaru, artis yang dibangkitkan dalam kenyataan @bob_azuan, Rita Rudaini hari ini telah menuntut pemegang akaun Twitter tersebut untuk memohon maaf atas kenyataan tersebut. Rita Rudaini berkata:
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Saya menuntut individu tersebut membuat permohonan maaf kepada saya dengan seberapa segera. Saya telah diaibkannya dengan kata-kata kesat berbau penghinaan menerusi komen-komennya dalam Twitter berkenaan. Saya mahu dia memohon maaf secara terbuka. Saya kenal individu itu. Saya tahu dia kawan kepada pasangan Aidil Zaquan dan Ayu Raudhah tetapi dia tidak ada hak untuk masuk campur masalah rumah tangga saya."
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Sementara itu, Zaquan telah mengeluarkan kenyataan di bawah apabila ditanya sama ada dia menyamar sebagai @bob_azuan di dalam Twitter:
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
 "Terima kasih di atas andaian anda. Hanya Tuhan yang lebih mengetahui kebenaran. Tak perlu nak meraih simpati orang."

 Diminta kepada pemilik akaun Twitter @bob_azuan itu memohon secara peribadi kepada Rita Rudaini supaya keadaan tidak bertambah teruk lagi.Sumber: Beautiful Nara

1 komen:

  1. Harap puan rita tabah menghadapi dugaan ini....

    ReplyDelete

Powered by Blogger.