Orang Asli Menang Kereta Mercedes-Benz

http://speakerpecah.blogspot.com

SEREMBAN - Seorang kaum Orang Asli, Sapiah Aping, 45, menerima durian runtuh iaitu memenangi sebuah kereta jenis Mercedes-Benz E200 CGI daripada pihak Bank Simpanan Nasioanal (BSN).
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Sapiah yang bekerja sebagai penoreh getah berkata, dia memenangi hadiah kereta mewah itu adalah hasil usahanya menyimpan sejumlah wang dalam Sijil Simpanan Premium (SSP) yang dikendalikan oleh Bank Simpanan Nasional.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurutnya, dia tidak menyangka menjadi individu bertuah memenangi hadian tempat pertama bagi bulan Januari iaitu sebuah kereta mewah yang menjadi idaman ramai.

“Buat masa ini saya tidak mempunyai lesen memandu tapi saya akan cuba mendapatkannya dalam masa terdekat kerana sudah mempunyai kereta sendiri.
 sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Saya tidak bercadang menjualnya. Buat sementara waktu, saya akan minta adik lelaki menjadi pemandu,” katanya.

Menurut Sapiah lagi, dia dimaklumkan oleh kakitangan bank berkenaan melalui panggilan telefon yang mengatakan dirinya telah memenangi hadian berupa sebuah kereta mewah.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Namun saya tidak percaya memenangi kereta mewah ini sehinggalah saya dapat melihat sendiri kereta yang berharga RM375,000, yang kini menjadi milik saya,” katanya.Sumber: Sinar Harian

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.