Leuniey: Saya Putus Tunang Bukan Kerana Apex

http://speakerpecah.blogspot.com

Kontroversi demi kontroversi yang terpaksa dielak oleh penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat atau Apex. Terbaru, Apex telah dikaitkan dengan seorang pemilik butik dari Kelantan, Leuniey Natasaha atau nama sebenarnya Nur Eilunie Natasha Nazri.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurut khabar angin yang disebarkan melalui laman-laman blog di Malaysia mengatakan Leuniey adalah kekasih baru Apex dan disebabkan 'tergilakan' Apex, dia didakwa sanggup memutuskan tali pertunangan dengan anak seorang usahawan batik di negeri itu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Ekoran perkara ini melibatkan maruah dan kredibiliti pihak terbabit, Leuniey tampil memberi penjelasan tentang isu yang sebenar di laman berita kosmo!
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Dia menjelaskan ikatan pertunangan tersebut diputuskan atas sebab masalah peribadi dan bukannya kehadiran orang ketiga (Apex). Apa yang pasti, dia bukan kekasih baru Apex seperti yang didakwa:“Saya terima berita ini (putus tunang) sebagai satu dugaan, mungkin telah tersurat jodoh kami telah tiada. Perkara ini telah diselesaikan dengan baik dan keluarga saya telah berjumpa dengan keluarga bekas tunang saya itu.
“Kedua-dua pihak menerima keputusan ini dengan sebaiknya. Saya ingin tegaskan perkara ini tidak ada kena mengena dengan Apex,” katanya dalam sidang akhbar di butiknya di sini semalam.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.