Kontroversi Zarina Anjoulie & Aliff Aziz Di Twitter (3 Gambar)

http://speakerpecah.blogspot.com

Kebelakangan ini ramai artis menggunakan laman Twitter milik mereka sebagai medium untuk meluahkan rasa hati oleh segelintir selebriti tempatan. Malahan, laman sosial seperti ini boleh dijadikan perang mulut yang dapat disaksikan oleh peminat -peminat mereka. Namun, melalui tweet yang masih panas daripada Zarina Anjoulie disasarkan kepada penyanyi Singapura, Aliff Aziz mengundang seribu satu persoalan iaitu, apakah yang telah dilakukan oleh Aliff Aziz terhadap Zarina Anjoulie ?
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com

Lebih mendebarkan lagi, Zarina turut menyebut bahawa dia mahu membongarkan perkara yang berlaku pada "malam itu" kepada pihak media sekiranya Aliff Aziz tidak mahu memohon maaf secara peribadi kepadanya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.comAntara Tweet Zarina yang menjadi permainan teka-teki dari apa yang berlaku diantara mereka berdua:

http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com


Sumber: Encik Nakal

4 komen:

 1. wanita murahan yang suka carik publisiti murahan...tak ingat mati ker dowhhh

  ReplyDelete
 2. pantat pun dh lohong..pepek pun dh kedut...spe nk ko...bt modal lancap pun org x mau...

  ReplyDelete
 3. gilaa dia ni.. gila... kesian dorhh parents kau wahai manusia.. malas la dengar citer pasal manusia ni.. tolong laa.. biar la dye nak buat ape pun.. tak payah kesah dahh.. karangkraf ke ape ke.. takpayah dok kesah buat citer psl manusia gila ni.. mampos pegi la woi! perosak kaum je kau ni.. jgn sampai kau mati nanti takde sape pun tawu.. hish!

  ReplyDelete
 4. alahai..buka aib sendiri je..x malu giler

  ReplyDelete

Powered by Blogger.