Ika Nabila AF6 Minum Arak ?

http://speakerpecah.blogspot.com

Pelakon yang sebelum ini telah dikaitkan dengan gosip panas selepas beliau mula berkawan dengan pengkid dan menyimpan sex toy, kini dikaitkan pula dengan isu minum arak.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Pelakon yang dimaksudkan adalah, Ika Nabila dahulunya merupakan bekas peserta Akademi Fantasia musim ke-6 (AF6), kini telah dikaitkan dengan tuduhan liar yang mendakwa dirinya peminum arak dengan berdasarkan gambar yang mula tersebar meluas di Internet memaparkan beliau sedang memegang segelas air minuman yang kelihatan seperti arak di sebuah pusat karaoke di ibu negara (mungkin).
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Namun, Ika mengatakan bahawa dia adalah mangsa fitnah dan menganggap perkara itu lebih kepada perbuatan khianat yang cuba untuk memburuk-burukkan namanya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Ika menjelaskan air dalam gelas tersebut bukanlah minuman beralkohol sebaliknya ia adalah jus sparkling.

“Sebenarnya air dalam gelas tersebut adalah jus sparkling. Saya tak tahu macam mana gambar itu boleh tersebar kerana ia hanya dipaparkan dalam gambar profil mesej Blackberry (BBM) saya.
 

“Dan air itu bukanlah air arak seperti yang disangkakan. Malah, saya bersama Mimi Haris (penyanyi) ketika itu di sebuah pusat karaoke.
“Saya percaya ini perbuatan khianat individu yang tidak berpuas hati dengan saya,” jelasnya yang dihubungi oleh mStar Online.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Tambah Ika, dia tidak menafikan masih ada orang yang akan percaya perkara ini walaupun dia telah memberikan penjelasan.

“Terpulanglah apa orang nak kata, yang penting saya telah membuat penjelasan dan tahu batas-batas sebagai seorang artis yang perlu dijaga.
 

“Saya tak tahu kenapa orang sekarang suka mengaitkan perkara-perkara yang tidak elok tentang saya.
“Bagaimanapun saya harus akur bahawa menjadi seorang artis, orang ingin tahu segala kerja dan peribadi kita,” tuturnya.


Sumber: Encik Nakal

1 komen:

  1. alaahh.. ika ni tgk pun dh tau cam ner.. die bkn sengkek pun.. kaya pe.. so, no wonder lah die kaki clubbing sume nieh.. hmmm

    ReplyDelete

Powered by Blogger.