Hafiz AF Nafi Sudah Ada Pengganti Baru

Gosip berkaitan [Hafiz AF Sudah Ada Pengganti Baru ? (5 Gambar)]

http://speakerpecah.blogspot.com

Pemenang Anugerah Juara Lagu ke-26 (AJL26), Hafiz AF atau nama sebenarnya Mohd Hafiz Mohd Suip, menepis tuduhan gambar dia bersama seorang gadis yang tersebar di internet adalah teman wanitanya yang baru.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com

Menurut Hafiz, buat masa ini dia enggan memikirkan soal cinta atau mencari pengganti baru selepas putus cinta dengan penyanyi Adira, baru-baru ini.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Gadis dalam gambar tersebut adalah kawan saya sahaja dan kami saling mengenali hati budi masing-masing, tetapi belum sampai ke tahap yang didakwa.

"Saya harap orang tidak membuat sebarang spekulasi lagi berkaitan hal cinta. Lagipun saya agak fobia nak bercinta," katanya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Hafiz berkata, sebagai tanda hormat terhadap gadis berkenaan, dia enggan mendedahkan nama individu yang dilihat begitu mesra dengannya itu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Jujur saya katakan, saya tidak berani nak bercakap tentang soal cinta apatah lagi mahu mendedahkan namanya.

"Nanti orang ingat saya mahu mencari publisiti memandangkan ABPBH2011 dah nak dekat.

"Berkenaan dengan gambar itu, saya tahu ada yang tidak senang dengan saya dan cuba menyebarkannya kepada umum. Bukan apa, saya tidak pernah meletakkan gambar-gambar sebegitu dalam akaun laman sosial milik saya," katanya lagi.*Info tambahan - Nama gadis itu adalah Zahira Radzi.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.