Hafiz AF Anjur Majlis Kesyukuran Sempena Kejayaan Pada AJL26

http://speakerpecah.blogspot.com

Penyanyi popular dengan lagu "Awan Nano", Hafiz AF atau Hafiz Suip berkata beliau akan mengadakan majlis kesyukuran bersempena kejayaannya di Anugerah Juara Lagu ke-26 (AJL26) adalah sebagai tanda penghargaan kepada semua pihak yang memberikan sokongan kepadanya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Bekas pelajar Akademi Fantasia musim ketujuh itu berkata, idea penganjuran itu memang sudah dirancang sejurus kemenangan di AJL26 pada 29 Januari lalu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Saya memang sudah merancang untuk anjurkan majlis kesyukuran ini. Kebetulan pula pihak Astrro selaku pengurusan juga bersetuju untuk turut serta.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Majlis ini sebagai tanda penghargaan saya kepada semua pihak yang banyak membantu dan meyokong saya selama ini termasuklah komposer, teman-teman, peminat dan keluarga," katanya selepas ditemui wartawan mStar di Hotel Hilton, semalam (Rabu).

Selain ahli keluarga dan teman-teman rapat, majlis tersebut turut akan dihadiri komposer dan penulis lirik "Awan Nano", Datuk M. Nasir dan Budi Hekayat, komposer Aidit Alfian, penyanyi Herman Tino dan Aril Pilus, guru vokal Shahfizawati dan petugas media.


Sumber: mStar Online

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.