Gadis Bogel Depan Penguat Kuasa Agama

http://speakerpecah.blogspot.com

BATU PAHAT -  Sepasukan pegawai penguat kuasa agama terkejut apabila seorang perempuan yang tidak dibaluti seurat benang membuka pintu sebuah bilik di hotel bajet di sini, dalam satu serbuan semalam.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Lagak selamba di gadis yang terus menayangkan tubuhnya itu, diburukkan lagi selepas dengan tidak semena-mena gadis itu meracau kepada pegawai penguat kuasa agama yang ketika itu sedang menjalankan operasi banteras maksiat.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Timbalan Penguatkuasaan Jabatan Agama Daerah Batu Pahat, Saiful Ariffin Mohd Sopah, berkata, pegawai bertugas berulang kali mengarahkan gadis itu supaya memakai baju, namun tidak diendahkan dan berterusan membiarkan tubuhnya diperhatikan tanpa sedikit pun rasa malu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Saiful Ariffin berkata, ketika serbuan yang dijalankan kira-kira dua pagi kelmarin, gadis berusia 26 tahun itu dipercayai berdua-duaan bersama pasangannya di dalam bilik hotel bajet berkenaan.

"Melihat keadaan gadis terbabit tanpa berpakaian, kami mengarahkannya mengenakan pakaian lengkap, namu dia berlagak selamba dan tidak mengendahkan arahan itu.

"Anggota wanita yang bertugas kemudiannya memberikan tuala sebelum gadis itu mengenakan pakaian lengkap sebelum berulang kali mengatakan dirinya hanya berseorangan di bilik hotel itu," katanya.

Menurut Saiful Ariffin, pihaknya turut menemui sekeping nota penuh contengan bersamanya dan berdasarkan nota itu, gadis berkenaan dipercayai mengalami masalah kemurungan.
"Antara isi kandungan nota itu termasuk, "Aku tertekan kejar akhirat", serta beberapa contengan lain yang agak sukar difahami malah tulisannya seperti individu berada di bawah pengaruh dadah.

"Turut ditemui bersama gadis terbabit satu kotak berisi kondom dipercayai digunakan bagi tujuan hubangan seksual," katanya.

Bagaimanapun, pasangan gadis itu dipercayai mengetahui kehadiran unit peguat kuasa lebih awal, sebeum berjaya meloloskan diri menerusi tingkap di tingkat dua hotel terbabit.

"Hasil siasatan mendapati gadis terbabit merupakan warga tempatan, malah turut mendakwa dirinya anak yatim piatu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Malah, dia mula menangis serta meracau sejurus diperiksa anggota bertugas sebelum diberikan kaunseling,' katanya lagi.
Sumber: Sinar Harian

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.