Bukti Danny Ng Memulakan Provokasi Dahulu Terhadap Pekerja KFC (Video)

Berita berkaitan [Pekerja KFC Serang Pelanggan Di i-City (Video)]
                         [Lelaki Diserang Pekerja KFC Nafi Provokasi (Video)]

http://speakerpecah.blogspot.com

Jika dilihat video di bawah ini berulang kali, ia memang membuktikan bahawa lelaki berbangsa Cina yang dikenali sebagai Danny Ng, 26, ini yang memulakan dahulu provokasi terhadap pekerja KFC di i-City sehingga menyebabkan pergaduhan yang berlaku beberapa hari lalu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Antara ayat yang sempat didengar ialah "You boleh say sorry tak ?". Ayat tersebut kemungkinan desakan lelaki tersebut kepada pekerja berkenaan akibat kelewatan memenuhi pesanannya. Selang beberapa saat kemudian, seorang pekerja tampil kehadapan dan menyatakan sesuatu yang kurang jelas (kemungkinan permohonan maaf) dan terdengar suara Ng berkata "Ok, fine" sambil ketawa.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Seorang pekerja KFC meluru ke depan tetapi dihalang oleh pekerja KFC yang lain kerana menyangka Ng seperti memerlinya. Apa yang berlaku seterusnya dapat kita lihat dalam video yang mula tersebar di laman YouTube dimana beberapa orang pekerja KFC telah menyerang Ng selepas didakwa mengeluarkan kata-kata kesat kepada mereka.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Terbaru, Danny Ng tampil membuat sidang media di pejabat ahli parlimen Segambut, Lim Lip Eng, dengan menafikan tuduhan bahawa beliau telah mengeluarkan kata-kata kesat kepada pekerja berkenaan.
Sumber: APA

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.