Bukan Apex Punca Leuniey Putus Tunang

Berita berkaitan [Putus Tunang Kerana Apex ? (2 Gambar)]

http://speakerpecah.blogspot.com

Semalam blog Speaker Pecah ada memaparkan gosip mengenai Khairul Fahmi Che Mat atau Apex yang dikatakan punca bagi segala-galanya yang berlaku apabila tali pertunangan antara seorang wanita bernama Leuniey dan seorang lagi lelaki terputus. Namun, bagi peminat Apex dan tuan badannya sendiri boleh menarik nafas lega kerana bekas tunang Leuniey telah tampil untuk menjelaskan keadaan sebenar.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Cerita yang dibawa menerusi Twitter yang didakwa Apex punca putusnya pertunangannya adalah tidak benar sama sekali. Harian Metro hari ini melaporkan dakwaan tersebut adalah fitnah semata-mata.

Kata bekas tunang Leuniey:
Bekas tunang tidak pernah membuat pengakuan mahu memutuskan pertunangan kerana Khairul Fahmi. Bekas tunang memutuskan pertunangan tanpa memberitahu sebabnya. Saya hanya mengetahui kisah saya di Internet selepas diberitahu rakan dan harap ia tidak diperbesarkan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com

Ditanya adakah dia mempunyai kaitan dengan Twitter @MahsiH2, bekas tunang Leuniey memberitahu:
Mengapa saya mahu mengaibkan nama keluarga sendiri dengan menyamar sebagai orang lain di Twitter dan menyebarkan perkara itu. Saya juga terkejut apabila ada beberapa gambar dalam akaun itu sedangkan saya tidak menyimpannya sebaik putus tunang.
 sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Kami harapkan Apex tabah menghadapi dugaan dan bagi orang di luar sana jangalah menunding jari sahaja jika tiada sebarang bukti untuk menuduh orang yang tidak bersalah.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.