Ani Mayuni Cedera Selepas Suami 'Naik Hantu'

http://speakerpecah.blogspot.com

Hanya kerana menyuruh suaminya membeli sarapan pagi, penyanyi dangdut popular suatu ketika dahulu, Ani Mayuni, telah dipukul selain diterajang oleh suaminya sendiri pada pagi kelmarin. Insiden ini dilaporkan oleh akhbar Harian Metro (HM) hari ini setelah Ani Mayuni atau nama sebenarnya Aishah An Nur Osman membuat laporan polis di Balai Polis Wangsa Maju.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Dalam laporan tersebut, Ani memberitahu kejadian yang berlaku kira-kira jam 8 pagi itu, suaminya telah memukul, menendang dan menghentak kepalanya ke dinding rumah sehingga menyebabkan kecederaan di kepala, tangan, dada dan leher.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Ketika di hubungi wartawan HM, Ani menjelaskan dia terpaksa membuat laporan polis terhadap suaminya itu kerana ingin melindungi diri dan mengelak kejadian sama berulang lagi. Dalam masa yang sama, Ani juga mengakui bahawa dia sebenarnya sudah tidak tahan dengan sikap suaminya itu. Namun, masih mahu menyelamatkan perkahwinan mereka kerana sudah mempunyai tiga orang anak. Ani telah mendirikan rumah tangga pada 5 Jun 2004. Sumber: GUA

sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com


Sumber: GUA

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.