Tasha Shila Didakwa Menari Ghairah Di Kelab Malam


Pelakon popular dengan drama "Bunga April" di TV3, Tasha Shila telah menangkis spekulasi negatif yang melanda dirinya selepas menjadi bualan orang ramai sebelum ini disebabkan kononnya dia berkelakuan tidak senonoh dan sanggup menari dengan aksi ghairah di sebuah kelab malam ketika menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-25 pada 25 Januari lalu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Dengan perasaan kecewa sambit menyifatkan tuduhan itu sebagai melampau, Tasha atau nama sebenarnya Natashasheila Abdul Razak bagaimanapun mengaku ada berkunjung ke kelab tersebut tetapi tidak berkelakuan seperti yang didakwa.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Saya bukan bodoh atau tidak sensitif untuk berkelakuan di luar kawalan seperti yang diperkatakan.

“Sebagai selebriti, sudah tentu saya sedar dan peka dalam menjaga tindak-tanduk terutamanya ketika berada di tempat awam.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
“Saya kecewa apabila orang menuduh saya begitu sedangkan saya hanya menari biasa dan bukannya menari di tiang dengan aksi ghairah,” katanya dalam nada kesal.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Tasha berkata dia tidak mampu untuk menghalang persepsi masyarakat yang hanya mengenalinya sebagai artis tetapi apa yang lebih penting adalah kepercayaan dan sokongan ahli keluarga serta teman-teman rapat.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Saya tidak mahu menjadi hipokrit dan menafikan kononnya saya tidak pergi ke kelab seperti yang diperkatakan.

“Hakikatnya, apa yang saya jelaskan adalah sesuatu yang benar-benar berlaku. Saya harap dengan penjelasan ini, masyarakat akan tahu perkara sebenar,” katanya lagi.
Sumber: Encik Nakal

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.