S.T.A.L.K.E.R. 2 Akan Kembali, Tetapi Perlu Dana
Tahun lepas berakhir dengan kenyataan suram untuk peminat permainan siri S.T.A.L.K.E.R. dengan tindakan mengejut oleh syarikat permainan tersebut. Pengasas GSC Game World dan Ketua Pegawai Eksekutif Sergei Grigorovich dilaporkan membuat keputusan untuk menutup studio dan tidak lagi meneruskan untuk membangunkan S.T.A.L.K.E.R. 2.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Namun, seorang wakil daripada syarikat tersebut mengatakan anak syarikatnya akan cuba menjalankan kembali untuk membangunkan permainan berkenaan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Tahun ini adalah permulaan yang agak baik untuk membuka kembali studio. Mengikut laman rasmi S.T.A.L.K.E.R. 2 di Facebook, ia telah dikemaskini dengan berita-berita baik untuk peminat dan menandakan S.T.A.L.K.E.R. 2 akan kembali," katanya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Bagaimanapun, wakil GSC Game World, Oleg Yavorsky, mengatakan bahawa permainan tersebut dalam proses mencari dana untuk projek tersebut.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Permainan S.T.A.L.K.E.R. ini berpusat di sekitar Chernobyl, di mana mengalami krisis nuklear reaktor pada tahun 1986. Dalam permainan sebenar, kota ini mengalami dos nuklear kedua.
Sumber: Gamespot

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.