Rita Rudaini Lantik Peguam Bincang Isu Anak (2 Gambar)

Berita berkaitan [Rita Rudaini Dapat Surat Cerai ?]

(Sumber gambar: bharian online)

SHAH ALAM - Pelakon popular dengan drama "Refflesia' sekitar tahun 2005, Rita Rudaini semalam telah hadir di Mahkamah Syariah di sini untuk menyempurnakan pelantikan peguam bagi menyelesaikan isu surat yang diterima daripada suaminya, seorang pemain bola sepak kebangsaan, Mohd Aidil Zafuan Abdul Razak berhubung dua anak mereka.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Rita, 36, atau nama sebenarnya Rita Rudaini Mokhtar yang memakai jubah dan selendang berrwarna hitam di mahkamah pada pukul 3.15 petang diiringi peguam syarienya, Datuk Mohd Zaidi Mohd Zain.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Rita dan peguamnya dilihat memasuki sebuah bilik untuk mengadakan perbincangan dengan pegawai mahkamah dan keluar kira-kira 40 minit kemudian. Ketika ditemu bual oleh pihak media, Mohd Zaidi berkata Rita hadir di mahkamah atas urusan pelantikan beliau sebagai peguamnya secara rasmi.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurut Mohd Zaidi, pelantikan beliau adalah bagi menyelesaikan isu anak-anak yang dibangkitkan oleh Aidil Zafuan, 24, dalam surat yang bertarikh 11 Januari lepas yang diterima oleh Rita pagi semalam (Khamis).

"Menurut isi kandung surat tersebut, Aidil meminta diadakan perbincangan mengenai hal anak. Kita akan jawab surat ini selepas perayaan Tahun Baru Cina dan meminta pihak sana fikir perkara ini tidak diperbesarkan lagi.

"Isi kandungan surat itu juga lebih kepada perbincangan suami dan isteri berhubung kebajikan anak-anak dan tidak timbul langsung tentang isu penceraian," katanya.


(Sumber gambar: Utusan Online)

Sementara itu, Rita berkata beliau menerima surat yang dikirimkan oleh peguam yang mewakili Aidil Zafuan daripada pengawal keselamtan di kediamannya di Damansara pada pagi semalam (Khamis) ketika hendak keluar dari rumah untuk menjalani penggambaran sebuah telefilem."
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Bagaimanapun, Rita tidak terkejut langsung selepas menerima surat berkenaan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Media sebelum ini melaporkan rumahtangga antara pasangan suam isteri itu tegang berikutan Aidil Zafuan telah keluar dari rumah mereka di Damansara kira-kira dua minggu lepas.

Menurut sumber, pasangan itu telah dikurniakan dua anak lelaki iaitu Airit Rayyan Rizqin, 2, dan Airit Qaqa Arjuna berusia lapan bulan.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.