Rita Rudaini Balas Dendam Pada Zaquan Adha ?


Pelakon popular, Rita Rudaini sekali lagi tampil mengeluarkan kenyataan di akhbar Metro Ahad, semalam. Dalam kenyataannnya, Rita Rudaini mengheret nama Zaquan Adha dan gadis misteri bernama Melly yang dikatkan pernah menggugurkan kandungan dipercayai hasil hubungan antara mereka berdua suatu ketika dahulu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Difahamkan, kenyataan yang dibuat oleh Rita itu seperti mahu balas dendam dek kerana rumahtangga beliau yang sedang bergolak dikatakan berpunca daripada Zaquan dan isterinya, Ayu Raudhah telah membuatkannya tampil lagi memberi kenyataan di media. Namun tindakan Rita itu dirasakan tidak manis kerana ia mengaibkan dua individu kerana menceritakan sejarah lama.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Mungkin pada pendapat peminat artis tanah air, sikap Rita yang tidak melawat keluarga mertuanya yang dianggap kejam oleh adik iparnya adalah realiti pada ketika itu, tetapi Rita tidak sepatutnya membalas kenyataan dengan membongkarkan keaiban kisah lama orang lain di mana kedua-dua mereka telah menjalani kehidupan mereka masing-masing.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Walau bagaimanapun, diharapkan Rita banyak bersabar dengan dugaan yang dihadapi dan meruntuhkan rumahtangga orang lain atas sifat dendam adalah bukan satu jalan penyelesaian.Sumber: Media Malaya

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.