Perang Twitter: Rita Dan Aidil Tidak Tinggal Sebumbung

Post berkaitan [Rita Rudaini, Zaquan Adha Berperang Di Twitter]Suami kepada pelakon popular, Rita Rudaini, Aidil Zafuan Abdul Razak difahamkan sudah tidak pulang ke pangkuan keluarga sejak seminggu lalu. Menurut Rita, dia mendakwa adik iparnya, Zaquan Adha bersama isterinya, Ayu Raudhah bertindak sebagai 'batu api' yang menjadi punca segala masalah rumahtangganya.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurut sumber, Aidil telah mengakut kesemua barang serta motosikalnya keluar daripada rumah mereka. Rita mendapat tahu bahawa, pada ketika itu suaminya ditemani Zaquan dan Ayu Raudhah semasa dia dan anak-anaknya pulang dari kampung halaman.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Segalanya berpunca apabila Rita dan Zaquan bertelagah di laman Twitter beberapa hari lalu yang menunjukkan Zaquan tidak dapat menerima kata-kata Rita yang tidak kisah jika mentuanya masih sayang ataupun tidak dengan membalas kata-kata kesat.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Sumber: Media Malaya

1 komen:

  1. semoga tabah rita rudani...mereka yang ingin meruntuhkan masjid tidak akan selamat samada di dunia maupun di akhirat..hidup didunia bukan untuk selamanya

    ReplyDelete

Powered by Blogger.