Kereta Curi Tersadai Atas Bumbung

Keadaan kereta curi yang tersadai di atas bumbung sebuah rumah di California.CALIFORNIA -  Sebuah kereta yang dicuri tersadai di atas bumbung sebuah rumah di California, Amerika Syarikat, selepas dipercayai pemandunya terlanggar batu dan tunggul pokok sebelum kereta tersebut terbang ke atas bumbung rumah berkenaan.
sila lawat http//speakerpecah.blogspot.com
Menurut sumber, pencuri yang berjaya melarikan diri dari tempat kejadian dengan berpakaian seluar pendek tinju (boxer), dikatakan telah hilang kawalan akibat memandu laju dalam keadaan berkabus.
sila lawat http//speakerpecah.blogspot.com
Dalam kejadian tersebut, terdapat dua orang di dalam rumah tersebut ketika kejadian di Fresno, California, tetapi tidak mengalami sebarang kecederaan.sila lawat http//speakerpecah.blogspot.com
Menurut Ketua Polis Fresno, Anthony Martinez, kereta tersebut tersadai di atas bumbung dipercayai pemandunya hilang kawalan selepas terlanggar batu dan tunggul batu sebelum terbang ke atas bumbung rumah berkenaan.

Menurutnya lagi, pihaknya telah berjaya menahan seorang lelaki berusia 26 tahun tidak jauh dari tempat kejadian. Dia dihadapi tuduhan atas kesalahan memandu kenderaan yang dicuri.

Kereta tersebut telah diturunkan dari bumbung tersebut menggunkan sebuah kren.
1 komen:

Powered by Blogger.