'Isteri Curang', Punca Hattan Dan Farah Bercerai ?

Post berkaitan [Hattan, Farah Sah Bercerai Talak Satu]


Beberapa hari lalu blog Speaker Pecah ada memaparkan gosip mengenai musibah yang berlaku kepada penyanyi popular dengan lagu 'Mahligai Syahdu', Hattan yang telah menceraikan isterinya, Farah Asyikin dengan talak satu.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Sehingga kini, ramai peminat-peminat yang tidak tahu apa punca yang menyebabkan penceraian yang baru didirikan dua bulan itu berlaku.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Baru-baru ini sekeping gambar yang memaparkan Farah Asyikin sedang berpelukan dengan lelaki lain di atas sebuah katil mencetuskan tanda tanya kepada peminat tanah air, adakah itu yang menjadi punca penceraian tersebut ?
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurut sumber, bekas isteri Hattan itu pernah menggugurkan kandungan pada empat tahun yang lalu berikutan email-email ugutan yang dipaparkan melalui satu laman blog.





Sumber: Media Malaya

3 komen:

  1. salah sendiri sebab carik tidak ikut panduan dalam Islam...sedap mata memandang tidak semestinya sedap hati menilai

    ReplyDelete
  2. tak sedap pun mata memandang

    ReplyDelete
  3. Iyelah, tengok gaya pun macam dah biasa "main" dgn ramai lelaki.
    Kalau aku jadi hattan pun, aku cerai dia talak 3.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.