Bunyi Aneh Di Kota Samarahan Dijawab Minggu Depan

Berita berkaitan [Bunyi Aneh Di Sarawak (MAS) Dan Alberta (CND) (2 Video)]
                         [Bunyi Aneh Di Kaki Langit #2 (Video

bunyianeh-http://speakerpecah.blogspot.com

PETRAJAYA - Kejadian suara atau bunyi aneh dari kaki langit yang telah menggemparkan penduduk sekitar Kota Samarahan dekat sini pada 11 dan 12 Januari lalu akan terjawab minggu depan apabila Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi mengumumkan hasil siasatan pakar mereka.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Timbalan Menteri, Sains dan Teknologi, Datuk Fadillah Yusof, berkata, pihaknya yakin kejadian aneh itu mempunyai penjelasan dari sudut saintifik yang dapat diterima semua pihak, sekali gus menolak beberapa andaian tidak logik.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurut Fadillah, rakaman dan temu bual dengan penduduk yang mendengar suara aneh itu dibuat pasukan penyiasat dari Kuala Lumpur dengan jawatan kuasa kementeriannya sedang menilai perkara berkenaan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Keputusan rasmi mengenai kejadian berkenaan akan dibuat oleh pihak MOSTI minggu depan selepas semua siasatan termasuk mendengar kembali bunyi aneh itu oleh pakar, dilaksanakan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Laporan awal mendapati kemungkinan besar bunyi itu berlaku antara 1 pagi hingga 5 pagi pada hari berkenaan dan ia mencetuskan pelbagai andaian pendudul di negeri ini dan mula tersebar dalam YouTube.Sumber: Berita Harian

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.