Temui Ajal Dalam Van Jenazah

Pasukan Penyelamat dan Bomba mengeluarkan mayat Zaini Tamsir 
di tempat pemandu.Ketua Polis Bahagian Trafik, ibu Pejabat Polis daerah Raub, Cif Inspektor Mohd Nazlan Othman berkata, kejadian tersebut berlaku kira-kira jam 11.15 pagi semasa kesemua mangsa dalam perjalanan pulang ke Kampung Melayu Subang, Selangor, selepas selesai menghantar jenazah ke Kuala Krai, Kelantan.

sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Pasukan Penyelamat dan Bomba tiba di tempat kejadian dan membantu mengeluarkan mayat dan mangsa yang cedera parah selepas dihubungi oleh saksi ditempat kejadian, Mohd Nazlan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Pada masa itu, mangsa solat Subuh di Kuala Krai terlebih dahulu sebelum bertolak pulang ke Selangor selepas urusan penghantaran jenazah selamt disempurnakan disana.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Pemandu van, Zaini Tamsir, 42, meninggal dunia serta merta di tempat kejadian dan seorang penumpang kerusi belakang, Saffii Sajat, 61, juga meninggal dunia akibat mengalami kecederaan parah di kepalanya," kata saksi, Mohd Nazlan.

Menurut sumber, dua lagi mangsa mengalami cedera parah termasuk anak kepada Zaini iaitu Zulhilmie, 15, yang duduk di kerusi penumpang bahagian hadapan dan Amran Sewa, 40, mengalami patah tangan kanan ketika duduk di kerusi penumpang belakang.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.