Pelajar Malaysia Berkahwin Dengan Gay

Sebelum ini gempar apabila pelajar Malaysia yang sedang belajar di Dublin dilaporkan hilang selepas keluarga kandungnya membuat laporan polis. Pelajar tersebut dikenali sebgai Ariff Alfian Rosli, 28, seorang bekas penuntut University College Dublin dan lebih menarik perhatian, beliau adalah seorang graduan bawah tajaan Petronas.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Pelajar tersebut telah menarik balik laporan polis yang dibuat oleh keluarganya sendiri kononnya beliau telah hilang. Semasa kecoh berita "kehilangannya" itu, beliau telah berkahwin secara songsang dengan seorang lelaki yang bernama Jonathan di sana.


Berikutan kejadian kes ini, Rosli Haron, 58, sedang berhadapan dengan saman yang dikemukakan oleh pihak Petronas untuk menuntut wang pengajian Ariff berjumlah lebih RM890,000 daripadanya sebagai penjamin pertama.

"Saya tidak mempunyai wang dengan sebanyak itu dengan pencen saya. Sudahlah kami sekeluarga menderita kerana "kehilangan" anak, malah kami juga terpaksa menanggung sama pula," kata pesara pegawai Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) yang telah berkhidmat selama 31 tahun.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
MANUSIA AKHIR ZAMAN:

sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
"Belajar menjadi GAY di luar negara"

8 komen:

  1. allahuakbar . anak yang buat hal , keluarga tanggung beban .

    ReplyDelete
  2. Harus ke kita bagi anak2 kita pergi belajar ke luar negara lagi selepas ini...?

    Setelah berbelanja sebanyak RM890,000..?

    Apakah ini yang dijadikan kebanggaan pd bangsa Melayu..? atas nama kemajuan..?

    Atau haruskah kita jadi konservatif untuk menghindar drpd perkara ini merebak dan menghancurkan nilai kita bangsa Melayu dan orang timur yang dimasyhurkan sebagai bangsa penuh dgn adat resam.

    Tak payah nak pergi jauh2., lihat saja lah gelagat masyarakat kita sekarang ni... terutama sekali tertib mereka bila dijalan raya...

    ReplyDelete
  3. fuhhh dkt sejuta ringgit malaysia tu...mati kiok lom tentu leh bayar abis...yg si ank nak jd gay ke apa ke...gi jahanam lah.....dosa korang sendiri tanggung.....tp....profisional lah siket...kasi abis itu belajar dulu...baru lah tak kena saman.....

    ReplyDelete
  4. nak salahkan mak bapak pun tak boleh..ya la nak jadi pondan sekali pun habiskan la kuliahkau tu dulu then bayar la balik kesian his parents jadi mangsa keadaan..such a brainless PONDAN!! memalukan orang Melayu jer!! hampeh punya Melayu dapat peluang pi negara orang putih perangai lagi more setan dari Mat Salleh!!! macam harammm!

    ReplyDelete
  5. ni la manusia laknatullah..

    ReplyDelete
  6. jangan ko cemarkan nama dan pakaian melayu dengan kelakuan mu yg menjolok mata.

    ReplyDelete
  7. mak ayah dah didik elok2 bg kelengkapan "agama" secukupnya. inikah balasannya terhadap mak ayah?
    sudahlah menconteng arang ke muka mak ayah. jatuh maruah islam dan martabat orang melayu dengan berpakaian serba lengkap berbaju melayu. dah tentu dia tahu dia ISLAM tp x sedar diri menumpang negara org sbgai pelajar buat kelakuan x senonoh.
    berubahlah jgnlan kamu jadi KAUM NABI LUTH.

    ReplyDelete
  8. ya allah,,

    ReplyDelete

Powered by Blogger.