'Kak Limah' Akan Diusir

Syawal menunjukkan imej hantu 'Kak Limah' yang sempat dirakam.
(Sumber gambar: Sinar Harian)SHAH ALAM - Proses merawat ahli keluarga Mazlan Ali yang didakwa dganggu  wanita misteri menyerupai hantu 'Kak Limah' Di Marang, Terengganu, oleh Pusat Rawatan Syifa Al-Ikhlas akan  dijalankan pada hari ini.

sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Pengamal Rawatan Alternatif, Norhasrul Mohd Hasan berkata, beliau akan berusaha untuk mengusir keluar lembaga misteri tersebut dari terus menggangu keluarga Mazlan.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Menurutnya, pembantunya dari Pusat RawatanSyifa Al-Ikhlas tidak dapat hadir atas ada masalah yang tidak dapat dielakkan dan memaksanya melakukan rawatan tersebut secara bersendirian.sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Bagaimanapun, saya akan cuba sedaya upaya untuk merawat keluarga ini serta mengelakkan rumah mereka daripada terus diganggu makhluk berkenaan dengan izin Allah.

"Saya dijangka akan tiba ke rumah keluarga Mazlan pada jam 4 petang esok (hari ini), kita lihat terlebih dahulu rumah berkenaan sebelum memulakan proses rawatan," katanya lagi.

ketika ditanya sama ada masalah gangguan makhluk halus ini boleh diatasi, Norhasrul berkata, semua masalah pasti ada kaedah penyelesaiannya.

"Saya sendiri dapat merasakan kehadiran lembaga berkenaan ketika bertanya perkembangan gangguan yang mereka alami menerusi panggilan telefon dari hulu Selangor.

"Namun, yang penting kita perlu bertawakal kepada Allah dan terus berusaha melawan gangguan wanita misteri itu," katanya lagi.

Beliau berkata, pihaknya tidak mengenakan sebarang bayaran dalam proses rawatn ini kerana tahu keluarga tersebut tidak berkemampuan, sebaliknya terpulang kepada pesakit untuk memberi sumbangan atau derma ikhlas.

Menurut Norhasrul, beliau mempunyai pengalaman luas dalam dunia rawatan alternatif dan sering menerima panggilan dan jemputan untuk merawat pesakit di seluruh negara.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.