Harimau Muda Tundukkan Central South Mariners FCSkuad Harimau Muda mengakhiri siri latihan perlawanan persahabatan di Australia dengan kelab Liga-A di sana dengan bergaya apabila membenamkan kelab Central South Mariners dengan keputusan 4-1, awal pagi tadi.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com

Perlawanan ini pada mulanya dijadualkan skuad negara menentang Newcastle Jets, tetapi terpaksa dibatalkan pada saat-saat akhir dan meminta ditunda kepada 20 Disember esok. Namun pada tarikh tersebut, skuad negara dijadualkan akan bertolak pulang ke Malaysia.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Sebelum ini, skuad Olimpik negara berjaya menewaskan Sydney FC dengan keputusan penuh 3-0 hasil jarinagn k.Gurusamy dan dua gol lagi diledakkan oleh Hazwan Bakri.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Perlawanan seterusnya, skuad Harimau Muda terpaksa akur setelah tewas 0-1 di tangan Central Coast Mariners yang membariskan pemain campuran iaitu pemain dari Liga-A dan barisan muda serta simpanan pada 14 Disember lalu.

Ketika perlawanan ketiga yang dijadualkan menentang Newcastle Jets, berlaku masalah dimana pasukan itu terpaksa meminta untuk menundakan perlawanan disebabkan jadual yang padat. Jadi Central Coast Mariners sekali lagi menjadi lawan di perlawanan terakhir sebagai ganti.

0 komen:

Post a Comment

Powered by Blogger.