close button

close button

Budak Lelaki 13 Tahun Cuba Rogol 'Ahmoi' Dalam Tandas (8 Gambar)

http://speakerpecah.blogspot.com

Seorang wanita berusia 28 tahun mendakwa dirinya hampir dirogol oleh seorang budak lelaki berusia 13 tahun di dalam tandas wanita di stesen minyak Shell di Jalan Munshi Abdullah, Melaka.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Dalam kejadian yang berlaku sekitar jam 4.25 petang pada Isnin itu, mangsa yang dikenali sebagai Lareece Low Mei Yuet menceritakan di laman Facebook bahawa ketika itu beliau berada di dalam tandas dan ingin keluar bagaimanapun dihalang lalu dipeluk oleh suspek.

Berikut cerita sebenar daripada mangsa:
"Dear all, i was nearly been raped by a 13 year old malay kid at Shell Petrol Kiosk female toilet (Jalan Munshi Abdullah). I stop by there for a poo break and he stormed in when i opened the door after m done. With such a young mind, he manage to hold me and shut my mouth..he kissed my cheeks and molested my breast... While i struggled to fight him off ... I shouted my lungs out till the opposite Bank Simpanan Nasional staff and customer heard my shouting..In between of fighting him off, i manage to bite his fingers.. After a few attempts of trying to open the door, finally i heard a few person outside the toilet.. With that i try even harder to open the door and manage to slot my palm in between the door to avoid the door being shut again ..And thank god the shell assistant was right outside the toilet with another malay lady and malay man after the door was partly open.. They caught him and keep him in the male toilet till the police are here..And what was even heart breaking , is that the police ask me whether to let him go or continue with the police report.. Y on earth should i be letting him go??!!! And i m being questioned that did i make a lie??!! How sad is this that i m being questioned in such a way just because he is a kid....,Thank god he was not armed with any tool nor he is with other adult that may even harm me more.. And now i m in Hospital Besar Melaka for check up and will proceed with another investigation and report at IPK .. And a reminder to all the ladies and men out there, the world has changed.. A kid of 13 years old has managed to do such a criminal thing.Age doesnt matter when it comes to crime...please take extra precaution when u r out there..FYI, his name is Muhamad Majmal Bin Md Yunus (000621-01-0341)Address: PT 1315,Jalan Teruna 2, taman bukit rambai, melaka"
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Lebih mengejutkan lagi, mangsa turut memberitahu pada akaun Facebook miliknya bahawa suspek berkenaan adalah anak kepada seorang guru (ibu) dan pekerja TNB (bapa). Hmm...


Berikut pula butir-butir peribadi suspek.

NAMA: Muhamad Majmal Bin Md Yunus
UMUR: 13 Tahun
NO. IC: 990621-01-0341
ALAMAT: PT 1315, Jalan Teruna 2, Taman Bukti Rambai, 75250 Tanjung Kling, Melaka.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Di bawah ini kami kongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan situasi selepas kejadian berlaku di mana suspek ditahan oleh pihak polis dan mangsa pula menerima kecederaan ringan di bahagian tangan. (Gambar terpaksa dikaburkan)


http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com

5 komen:

  1. mana bukti laporan polis yang dia buat. takat attach gambar balai sapapun boleh. aku musykil lg la pasal cerita ni.


    Yang Meletop >> MANA BUKTI BUDAK LELAKI MELAYU 13 TAHUN CUBA ROGOL PEREMPUAN CINA?

    ReplyDelete
  2. bertambah musykil dia sempat posing depan pintu toilet tu..

    ReplyDelete
  3. hang tak percaya takpe.. tuhan tahu.

    ReplyDelete
  4. Kena batang hidung hang ke adik perempuan hang ke baru hang tau!

    ReplyDelete
  5. masa ni belum ada bukti yg tersebar budak ni bersalah.. salah ke aku pertikaikan kesahihannya sebab aku bukan jenis korang apa orang hidang semua hangpa percaya bulat2. Zaman media sosial.. bukan semua benda yg tersebar tu betul. Budak ni pun dah kena dakwa.. so dah ada bukti dia bersalah baru blh percaya,ngek la korang

    ReplyDelete

Powered by Blogger.