close button

close button

Trend 'Kepala Donut' Semakin Popular Di Jepun (5 Gambar)

Di Jepun, ramai golongan remaja di negara itu telah pun terpengaruh dengan trend semasa dengan menjalankan suntikan saline (sejenis garam) ke dahi mereka yang juga dikenali sebagai 'Kepala Donut/Bagel'. Suntikan saline itu hanya mengambil masa dua jam sahaja sebelum dahi mula berubah dengan keadaan mengelembung kehadapan sebelum ia ditekan ke dalam bagi membentukkannya seperti Donut/Bagel. Trend ini semakin popular dalam kalangan peminat 'body modifications' (pengubahsuaian badan) di Jepun sejak 2007 lagi.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
Di bawah kami sediakan 5 keping gambar dan 1 video bagaimana proses suntikan saline ini dilakukan. #Dilarang mencuba.
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com

3 komen:

  1. mengubah kejadian Allah sesuka hati akan berlaku kesan yg buruk kemudian hari

    ReplyDelete
  2. Dah elok2 jd orang nk jd alien plak...pelik manusia akhir zaman nih...benda2 bodoh macam nih pun nk buat...dh xde keje berfaedah nak buat la tuh?

    ReplyDelete
  3. Motif buat fashion ni ? -.-

    ReplyDelete

Powered by Blogger.