close button

close button

Pembantu Rumah Campur Air Kencing Dalam Masakan (Video)

http://speakerpecah.blogspot.com

Inilah yang berlaku terhadap sebuah keluarga yang terpaksa menjamah 'hidangan istimewa' yang disediakan oleh pembantu rumahnya sendiri. Menurut sumber yang kami perolehi, pembantu rumah ini telah menggunakan air kencingnya untuk dimasak dalam satu hidangan yang ingin disediakan. Jika majikannya melihat video ini sebelum memakan hidangan tersebut, confirm mereka sudah muntah hijau. LOL!
sila lawat http://speakerpecah.blogspot.com


3 komen:

  1. jijik siot.. tak da selera betul aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Resepi rahsia bro, kalau nak cari bini, cari lar mcm ni, baru mkanan untuk suami tu berkat. HAHA ...lol

      Delete
  2. Bro lu tak nampak ke sumber aku bagi ke blog ko tu??..sekurang2 nya ko dapat trafik kalau aku letak sumber..kalau aku buat ayat sendiri mmg tak kredit ler untuk ko..ok lepas ni aku stop copy dari blog ko..aku cuma nak tolong blog2 lain..dengan letak sumber tu hit ke blog ko akan tinggi..

    -author rileksantai-

    ReplyDelete

Powered by Blogger.