close button

close button

Kobis Palsu Di China (Video)

Jika sebelum ini kami ada membuat entri berkenaan cara orang China membuat kobis palsu. Tetapi, kali ini kami ingin berkongsi pula video mengenai tricks bagaimana mereka membuat kobis palsu tersebut. Enjoy!

5 komen:

  1. china ni memang advance betul la.. banyak benda yang nak dipalsukan

    ReplyDelete
  2. kalu bab menciplak memang terror..nasib baik la nyawa manusia x ada yang palsu agi..

    ReplyDelete
  3. aku rase bkn china tp jepun..cara die ckp mcm sensei jepun time aku blaja kt skola dlu..arigato..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul memang jepun, ni macam cara dorang buat kobis dari lilin.. :)

      Delete
  4. ni jepun la..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.