close button

close button

Gambar Disebalik Tabir KL Gangster 2 (23 Gambar)

Sebelum ini kami ada memberi sedikit sinopsis dan video di sebalik tabir filem KL Gangster 2. Kali ini pula kami ingin berkongsi gambar-gambar di belakang tabir. Harap anda terhibur dan dapat sedikit pengetahuan tentang selok-belok filem yang dikhabarkan akan menukar judul filem daripada KL Gangster 2: Prekuel kepada KL Gangster2: The Beginning.

http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com
http://speakerpecah.blogspot.com

Nantikan kemunculan filem ini di pawagam berhampiran anda. Support our local entertainment industry.





Sumber: Akusijebat

1 komen:

  1. Apa pasallah syamsul yusof tak ambik aku berlakon cerita ni, kalau nak scene Fight" kena ambik orang yang ada latarbelakang "martial Art" baru cerita tu nampak menarik, ini lawan pun tak de seni, lembik.
    ini no phone aku. next time kl gangster 3 panggil aku. Tengok macamana aku hentak muka aaron Aziz tu. (017-3309311)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.